Renoveren van Zolders

Een zolder kan een extra slaapkamer worden of een extra badkamer maar ook eventueel een extra speelkamer voor de kinderen.
Deze plek wordt vaak gebruikt voor de opslag van kledij, speelgoed e.d. Het is doorgaans ook niet de meest gezellige plek van de woning,
weinig ramen waardoor het erg donker is. Toch is het meestal een vrij grote ruimte waar heel wat potentiële mogelijkheden in zitten.
Door de zolder te laten renoveren kan men een beschikbare ruimte creëren.
Door op de juiste plek een dakraam te plaatsen kan de zolder er compleet anders uit zien.  
Van een donkere opslagplaats naar een frisse lichte kamer. Met gyproc kan U deze ruimte mooi afwerken in een mum van tijd.
Gyproc is ideaal om uw zolderruimte af te werken. Wil je de kamers herindelen op een snelle en efficiënte manier dan
zijn scheidingswanden in gyproc een echte aanrader.
Ook het plaatsen van leidingen, schakelaars, inbouwspots e.d. is kinderspel in deze wanden en plafonds.
 

Isolatie

Woningisolatie, 4 goede redenen waarom je dit moet doen:
 
  1. Comfort: Isolatie komt de behaaglijkheid van de woning ten goede. Het na-isoleren van vloer, gevels en dak zorgt ervoor dat de temperatuur beter en langer blijft hangen in de woning. Koude voeten, tocht en vocht behoren in een goed geïsoleerde woning tot het verleden. De temperatuur van de vloer gaat een aantal graden omhoog na het doorvoeren van vloerisolatie. 
  2. Besparing: Isoleren levert je heel wat op. En daar blijft het niet bij. De investering die je doet in isolatiemaatregelen verhoogd namelijk ook de woningwaarde en het energielabel. Een geïsoleerde woning levert bij verkoop dus in principe meer op dan een niet geïsoleerde woning. 
  3. Gezondheid: Vocht in wanden en kruipruimtes van de woning vormen een risico voor de gezondheid van bewoners. Het gevolg is het ontstaan van schimmels en huisstofmijten.  Het zijn deze beestjes die allergische stoffen (allergenen) verspreiden. Is de woning niet geïsoleerd, dan bestaat de kans dat de warme binnen lucht gaat condenseren. Het gevolg?  Vochtige wanden, schimmels, ziektes, enz …
  4. Milieu: Ons leefmilieu is de voedingsbodem van ons bestaan. Zorgvuldig hiermee omgaan is van levensbelang. Door te investeren in energiebesparing lever je een zeer belangrijke bijdrage aan ons leefmilieu. Niet alleen nu maar ook onze toekomstige generatie kan hiervan profiteren. We stoken in België alleen al een enorme hoeveelheid gas die we eigenlijk niet nodig hebben.